GYM Factory 21/04/2020

Een nieuwe stimulans voor de terugkeer van uw klanten
21 april, 2020 door Redacción
PRO SKI Academy heeft in zijn formules FITNESS en SKI een interessante actie gelanceerd om bij te dragen tot de heropening van sportcentra die in hun strategie een innoverende activiteit willen opnemen als hefboom om de terugkeer van hun klanten te motiveren en zelfs nieuwe klanten aan te trekken.

Zij stellen voor alle mogelijkheden van deze innovatieve discipline te presenteren in een gesprek met de managers van de sportcentra. Daartoe stellen zij voor een vrijblijvend gesprek te organiseren, zodat zij zich op de hoogte kunnen stellen van de veelzijdigheid van de activiteit, de levensvatbaarheid ervan binnen elk bedrijfsmodel kunnen beoordelen en eventuele twijfels en bezwaren naar voren kunnen brengen. Natuurlijk krijgen al degenen die geïnteresseerd zijn in deze nieuwe activiteit interessante kortingen.

PRO SKI is een INNOVATIE omdat het pas 2 jaar geleden exclusief voor Spanje, Andorra en Portugal werd gelanceerd. Gedurende deze periode hebben zij intensief gewerkt aan de studie van het vakgebied met prioriteit op het gebied van "klantervaring", waardoor in haar distributiecentrum in Asturië een "Classroom-Workshop" mogelijk werd.

De verkregen resultaten laten een hoge mate van tevredenheid van de klanten zien en bieden commerciële argumenten voor een succesvolle afsluiting, gezien de veelzijdigheid ervan, zowel wat betreft de soorten opleiding als de brede doelgroep van klanten.

De belangrijkste conclusie is het grote potentieel van deze nieuwe activiteit, aangezien mensen van elke leeftijd en fysieke conditie toegang kunnen krijgen tot de qua intensiteit aanpasbare trainingen. Bovendien vereist de FITNESS-formule geen voorkennis van skiën.

Het SKI-formaat wordt op de markt gebracht als een specialiteit en is uitsluitend gericht op skiërs. Voor deze optie hebben ze gewerkt aan een intensief en bestudeerd programma gebaseerd op de fysieke conditie en techniek van de skiër.

 

 

Bekijk het nieuws

Laat een reactie achter